Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

Barcelona s’omple de música i dansa aquest cap de setmana

|

- Publicitat -

Les festes de Santa Eulàlia i el Cicle Tradicionàrius, protagonistes

Felip Vallejo | Redacció

Publicitat

Començem per demà divendres, inmersos en la seva  Festa Major d’hivern, en honor a Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat. Gran festa de cultura popular amb una atenció molt especial als joves i els infants, tradició que s’estén també a altres Festes Majors “Petites” d’arreu del país.

La Cobla Ciutat de Terrassa dirigida per Jordi Núñez, posarà la música en la 1ª jornada de la Mostra d’esbarts dansaires infantils i juvenils, que podrem veure a l’avinguda de la Catedral a les 12 del migdia. Podrem seguir-la també en la 2ª jornada, a l’endemà a la mateixa hora. Al mateix moment la Sardana hi serà present amb la XIII Trobada Sardanista Infantil amb la Cobla Ciutat de Cornellà, a la Plaça de Sant Jaume.
I per la tarda a quarts de 7, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona ens oferirà una ballada popular de sardanes al mateix emplaçament.

Dissabte gaudirem de la 2ª jornada de la Trobada d’Esbarts pel matí, i de l’Esbart Català de Dansaires per la tarda. All vespre el cicle Tradicionàrius ens porta a l’Auditori l’espectacle “els àngels fan ballades” amb Germà Negre + Cobla Selvatana + Esbart Fontcoberta.

Germà negre: ” hem buscat ingredients nous per donar un regust diferent. La Cobla Orquestra Selvatana i l’Esbart Dansaire de Fontcoberta son els encarregats d’acompanyar-nos  amb sonoritats i balls del país en un espectacle que combina el repertori més festiu del grup amb altres versions d’artistes com Pi de la Serra, Lluís Llach, Esquirols o Al Tall, entre d’altres.
Fem un apunt a la Festa de Cloenda de la Temporada 2015 de les colles sardanistes de les Territorials de Barcelona i Comarques. L’acte començarà amb un concert  amb la cobla Sant Jordi + el DJ Raph Dumas. Serà a partir de les 7 del vespre al Casinet d’Hostafrancs.

I pels qui encara no han tingut prou, diumenge a partir de les 11 del matí, hi haurà auna doble ballada de sardanes a l’avinguda de la Catedral amb la Ciutat de Cornellà i Mediterrània.

AGENDA

Divendres 12

12h Avinguda de la Catedral

XIII Mostra d’Esbarts Dansaires Infantils i Juvenils amb la cobla Ciutat de Terrassa

12h Plaça de Sant Jaume

XIII Trobada Sardanista Infantil amb la cobla Ciutat de Cornellà

18.30h Plaça de Sant Jaume

Ballada Popular de sardanes amb la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona 

Dissabte 13

12h Avinguda de la Catedral

XIII Mostra d’esbarts dansaires infantils i juvenils amb la cobla Ciutat de Terrassa

17.30 h, plaça de Sant Jaume

Esbart Català de Dansaires amb la cobla Ciutat de Terrassa

19h l’Auditori

Espectacle “Els àngels fan ballades” amb Germà Negre + cobla Selvatana + Esbart Fontcoberta 

Diumenge 14

11h Avinguda de la Catedral

Ballada doble de sardanes amb les cobles Ciutat de Cornellà i Mediterrània

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies