Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

Les cobles Maricel i La Principal de La Bisbal presenten disc

|

Més notícies

- Publicitat -

Demà dissabte 2 d’abril podrem conèixer els treballs que les dues cobles han enregistrat aquest hivern amb sardanes dels músics Joan Moliner i Lluís Pujals respectivament.

A 12 del migdia l’església parroquial de la població de Riudarenes, comarca de la Selva, acollirà la presentació del disc que La Principal de la Bisbal a enregistrat amb sardanes del seu instrumentista de tible en Lluís Pujals.Després d’unes paraules de presentació a càrrec del Sr. Xavier Soy, alcalde de Bescanó,  la cobla oferirà un concert amb sardanes del mestre.

- Publicidad -

I a les 7 del vespre a Tarragona serà el torn del disc de la Maricel, amb sardanes del seu flabiolaire, en Joan Moliner.

joanmolinerL’emplaçament escollit és l’emblemàtic edifici de l’antiga Audiència de Tarragona i la presentació anirà a càrrec de l’Angel López, conductor del programa “Un dos i seguit”, de Tarragona Ràdio. Tot seguit gaudirem de les obres de l’autor, interpretades per la mateixa cobla.

- Publicidad -

Un aire fresc que aporten aquests tots dos músics de la mateixa generació, formats al Conservatori Superior de Música de Barcelona, entre altres centres. Bons coneixedors  de molts estils de música i formacions diverses i amb una llarga experiència musical, fa que estiguem davant de dos músics molt complerts.

- Publicitat -