Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

Lloret i Santa Perpètua de la Mogoda, aplecs de cap de setmana

|

Més notícies

- Publicitat -

Lloret i Santa Perpètua de la Mogoda celebren el seu Aplec de la Sardana,  veritables festivals de petit format amb actes per a tota la família avui i diumenge

Felip Vallejo

- Publicidad -

Els que s’acostin a la ciutat vallessana avui a les 7 del  vespre  podrán gaudir de la ballada de sardanes que oferirà La Principal de la Bisbal a la plaça de l’església. Després d’un sopar popular,  La Belluga i J Boys faran xalar de valent a petits i grans amb el seu espectacacle-ball.

Els més melòmans tenen aquesta nit una cita a Lloret, la cobla Jovenívola de Sabadell ofereix un concert on s’interpretaran obres de Borgunyó, Serra, Bou i el lloretenc Domènec Moner, entre altres. A la mitja part hi haurà un acte de reconeixement a la Cobla Jovenívola de Sabadell, amb motiu del seu 40è aniversari.

- Publicidad -

Diumenge arriben els Aplecs de gran format amb tres cobles al llarg de tot el dia. Així a Lloret  després del dinar popular  hi haurà l’espectacle familiar amb CLÀSSIC, del mag Fèlix Brunet.

A Santa Perpètua el plat fort arriba per la tarda amb  la presentació de la cobla Santiga  i l’estrena de “Batuc de roure!”, sardana per a cobla i batucada,  interpretada per les cobles Marinada, Sant Jordi i el grup de batucada de l’Escola Municipal de Música i Dansa de la ciutat.

- Advertisement -

LLORET16

- Publicitat -