Setmanari digital i cultural

Dijous, 29 setembre 2022

Claror de Goges, campiona Nacional de Veterans 2017

|

Més notícies

- Publicitat -

La ciutat de Girona ha celebrat aquest dimecres la 77ena edició del certamen de sardanaesportiva en el marc de les Fires i Festes de Sant Narcís una extraordinària participació de 43 colles vingudes de tot Catalunya

La colla banyolina, que va arribar a Girona classificada en segona posició, ha superat a la Sabadell que fins aleshores havia liderat la classificació. Així, amb el primer lloc assolit a les dues sardanes de la competició, ha superat el punt de diferència entre elles que havia abans de començar el concurs.

Es dóna la circumstància que en la temporada passada la Claror de Goges va arribar amb avantatge a la darrera cita, a Balaguer i la situació va ser a la inversa que enguany. La colla Sabadell va assolir les primeres posicions de les 2 sardanes i va guanyar el títol.

- Publicidad -

La tercera ha estat per a la colla Toc de Dansa, de Tarragona, seguida de la barcelonina Bella Roure i, tancant aquest Final A, de la sabadellenca Ressò.

Girona ha sigut la darrera cita de les 3 jornades de la Fase Final A del Campionat de Catalunya, després dels concursos de Terrassa, el 15 d’octubre, i el de Banyoles, el 22 d’octubre.

- Publicidad -

La Conti 2000 s’adjudica el primer lloc a la Final B absoluta

El concurs gironí també ha servit per tancar la Final B de la categoria Gran o Absoluta, en què ha quedat en primera posició la colla Conti 2000, de Torroella de Montgrí. Les altres colles han quedat en el següent ordre: Encís en segon lloc,  Dolç Infern tercera i Antaviana, en quarta posició.

- Publicitat -