Divendres, 19 agost 2022

LLIBRES

El Campionat de Barcelona arriba a la recta final

|

Violetes del Bosc lidera la categoria absoluta seguida de la Mare Nostrum amb només 2 punts de diferència

Aquest dissabte s’ha celebrat la quarta jornada del campionat de les colles de la ciutat de Barcelona. Després de passar per Cabrils, el barri baceloní del Poble Nou, Mataró i Arenys de Munt, el proper dia 18 tornarà a la capital catalana en l’últim enfrontament de les colles en aquest certamen d’àmbit local. El Born-Centre de Cultura i Memòria serà testimoni de la jornada que decidirà la campiona de la categoria absoluta. La Violetes del Bosc pot tornar a fer-se amb el títol que no guanya des de la temporada 2013 ja que en aquests moments lidera la classificació a dos punts de la vigent campiona la Mare Nostrum. En veterans la Bella Roure ja és matemàticament campiona havent guanyat a les seves rivals en totes les sardanes en joc.
Les colles Xiroia en infantils i Joves Laietans, juvenils, han estat les úniques participants en aquestes categories. Es poden consultar totes les classificacions a http://bcnciutaticomarques.net/ciutat/category/campionat/classificacio/

El Grup Sardanista Montserrat lidera el Campionat Lleidatà

Concurs d’Ivars d’Urgell amb la colla Estol-espígol en primer terme (Foto UCS)

I diumenge s’han enfrontat les colles de la demarcació de Lleida. Ivars d’Urgell ha acollit la sisena jornada del Campionat de Ponent, dominat per les colles del Grup Sardanista Montserrat de Lleida. Així les colles Dolç Infern en la categoria absoluta i Dimoniets en Infantils han guanyat en 5 dels 6 concursos celebrats i la filial juvenil Guspira ho ha fet en els 6.

El Campionat no acabarà fins el novembre a la ciutat de Balaguer, passant abans per 8 poblacions més de la demarcació de ponent. Aquest campionat el podem seguir al web sardalleida.cat.

Publicitat