Dimarts, 19 octubre 2021

LLIBRES

Els Sopa de Cabra seran el cap de cartell del Sons Solers 2017

|

Mazoni, i Maria Arnal i Marcel Bagès completen la quarta edició del festival

Sopa de Cabra serà el cap de cartell de la quarta edició del festival Sons Solers, que es celebrarà a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes el 14 de juliol. La banda gironina encapçala un programa que també compta amb Mazoni i Maria Arnal i Barcel Bagès, confirmats aquest dimecres, i que se sumen al concert de Judit Nedderman anunciat a principis d’abril. L’organització ha posat a la venda les primeres entrades, limitades novament a 1000 espectadors, ja que l’objectiu és “preservar la qualitat per damunt de la quantitat”. El director del festival, Jordi Bernet, ha destacat que Sons Solers “s’ha consolidat com un festival de referència al territori gràcies a la seva aposta per un format reduït i uns espais natural que fomenten una gran connexió entre públic i artistes”.

Els concerts del Sons Solers es celebraran als jardins Mònaco i a l’Amfiteatre de la finca Mas Solers, mentre tornarà a haver una zona chill out amb oferta gastronòmica i espai de cocteleria. Per consumir, caldrà utilitzar la moneda Sonso, amb un valor de 2,5 euros i que es podrà bescanviar a l’interior del recinte.

Les entrades anticipades tenen un preu de 25 euros i es poden comprar al web www.sonsolers.cat. Els menors de 12 anys podran accedir gratuïtament, mentre que els tiquets a taquilla costaran 35 euros.

Publicitat