Setmanari digital i cultural

Dilluns, 30 gener 2023

festadirecte.cat estrena perfil a Instagram

|

Més notícies

- Publicitat -

Amb l’objectiu de promoure a través de la fotografia la riquesa i el ventall de la Cultura Popular, com les festes majors, les fires o els costums de parla catalana, fa unes setmanes es va crear el perfil @festadirecte a Instagram, que ja té gairebé 400 seguidors.

Aquest compte està gestionat per un equip encapçalat per Laura Rodríguez i Ariadna Brunet, a més de Josep Torreño, director de festadirecte.cat. Tots tres combinen les seves aficions a la fotografia, a la Cultura Popular i a la xarxa social Instagram.
El canal, que ha tingut molt bona acollida, compta amb diverses fotografies pròpies i algunes que s’han compartit pels seguidors d’aquest perfil a través de l’etiqueta #festadirecte i #culturapopular.

- Publicidad -

Concurs de Fotografia Castellera

Un altre dels objectius d’aquest canal és oferir la possibilitat de promoure Concursos o reptes en aquesta xarxa social, sempre amb la Cultura Popular com a temàtica principal. Aquest dissabte, en el marc de la Diada Castellera del Mercadal de Reus s’ha organitzat el primer, on els participants hauran de penjar les seves fotografies castelleres juntament amb les etiquetes #vermutcasteller i #festadirecte. Els finalistes optaran al premi d’un lot de productes de Vermuts Miró, gentilesa d’aquesta emblemàtica casa reusenca.
Les bases del Concurs es poden consultar en aquest enllaç.

- Publicitat -