Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

Guillermo Martínez s’emporta el 75è Premi Nadal amb la novel·la ‘Los crímenes de Alicia’

L'escriptor argentí torna a l'univers de 'Los crímenes de Oxford' amb una obra ambientada en 'Alícia al país de les meravelles'

|

- Publicitat -

L’escriptor argentí Guillermo Martínez (Bahía Blanca, 1962) torna a l’univers de ‘Los crímenes de Oxford’ (Planeta) a la nova novel·la ‘Los crímenes de Alicia’, que li ha valgut el 75è Premi Nadal. En el sí de la germandat de Lewis Carroll, sorgeixen crims de naturalesa vinculada a l’univers literari d”Alícia al país de les meravelles’. El professor de lògica Arthur Seldom i un jove estudiant de matemàtiques uneixen forces per investigar què passa. El premi, que s’ha donat a conèixer en la tradicional vetllada literària de Reis a l’Hotel Palace, està dotat amb 18.000 euros i s’ha imposat a 343 originals. En l’edició anterior es va distingir Alejandro Palomas per la novel·la ‘Un amor’.
‘Los crímenes de Oxford’ va ser distingida amb el Planeta Argentina i va ser adaptada als cinemes pel director Álex de la Iglesia amb John Hurt i Elijah Wood en el repartiment. Si la primera gira a l’entorn de les seqüències matemàtiques, aquesta segona se serveix dels símbols a l’entorn de la cèlebre novel·la de Carroll.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies