Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

4000 persones han passat aquesta setmana pel Festival In-Somni de Girona

|

- Publicitat -

Aquest passat dissabte s’ha tancat la desena edició del Festival In-Somni de Girona per on han passat més de 4.000 persones

 

ACN/Música en Directe
Foto:Marc Puig

Publicitat

 

[dropcap]E[/dropcap]l director del festival, Jaume Massaguer, ha explicat que estan “molt contents i satisfets” amb els resultats obtinguts. “Hem estrenat l’espai, hem tingut més col·laboració per part de les institucions i hem tingut més de 4.000 espectadors”, ha ressaltat. Tot i que la xifra d’assistents ha estat similar a altres edicions, Massaguer comenta que, en aquesta desena edició, el festival s’ha “consolidat” i que ara només cal “treballar per tirar endavant”.

Muchachito Bombo Infierno, La Troba Kung Fú han estat alguns dels concerts amb més afluència de públic segons la direcció. Massaguer comenta que la gent de Girona i d’arreu de les comarques gironines ja s’ha adonat “del tret diferencial” que suposa aquest festival de novetats. Per això, ja estan començant a treballar per a la propera edició i tenen clar que tornaran a instal·lar-se a La Copa. “Aquest nou espai ens permet que s’hi apropi molta més gent que quan estaven als Jardins Fora Muralla”, ha assenyalat.

El festival va començar el passat 30 d’abril i s’ha allargat cinc dies fins aquest dissabte 4 de maig. Pels seus escenaris hi ha passat grups de renom com The Zombie Kids, Canteca de Macao, Bongo Botrako o Joan Dausà, entre d’altres. Per celebrar els seus primers deu anys d’història, l’organització va decidir llançar-se de cap i canviar d’ubicació per augmentar fins a 1.000 persones el possible aforament. Una decisió que, segons Massaguer, ha estat “encertada”. Enguany, el certamen comptava amb un pressupost de 88.500 euros, dels quals l’Ajuntament de Girona n’aportava 20.000.

Com a iniciativa original i inèdita, l’organització tenia previst donar entrades gratuïtes pel concert de l’1 de maig, a càrrec de Joan Dausà i els Tipus d’interès, si els espectadors portaven un producte per al Banc d’Aliments o feien una donació. “Ja s’han recollit uns 700 quilos i la gent encara en porta més”, ha apuntat el director.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies