Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

MÈDIA

‘Alcarràs’ és la segona estrena més vista del cap de setmana a Espanya

El film de Carla Simón recapta 404.000 euros i es consolida amb la millor mitjana per còpia

|

‘Alcarràs’ és l’estrena més vista del cap de setmana a Catalunya i la segona d’Espanya amb 56.000 espectadors. La pel·lícula de Carla Simón se situa per darrere d”El hombre del norte’, que té el doble de còpies a tot l’Estat. En total, la cinta distingida amb l’Os d’Or ha recaptat per ara 404.000 euros, consolidant-se amb la millor mitjana per còpia, a les quals encara s’hi ha de sumar alguns cinemes. Aquest cap de setmana s’ha pogut veure en 169 pantalles i des de la productora es preveu augmentar el nombre de còpies aquesta setmana.

En declaracions a l’ACN, el productor d”Alcarràs’, Tono Folguera, ha constatat que estan “molt contents” però no sorpresos per l’acollida, ja que auguraven que l’estrena seria un “èxit”. Amb tot, celebra que sigui el film més vist fora de Catalunya, en llocs com Galicia, Salamanca, León o Valladolid. “És una pel·lícula en català que transcendeix les nostres fronteres i acosta la llengua i la cultura més enllà de Catalunya, això fa que sigui una doble satisfacció”, ha reblat.

En aquest sentit, Folguera convida el públic a veure la pel·lícula per donar suport “al cinema català i als cinemes, que passen per un moment difícils. També ha avançat que incrementaran el nombre de pantalles a les quals es podrà veure ‘Alcarràs’ la pròxima setmana.

Publicitat