La productora tarragonina Explai ha posat en marxa una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de fer realitat un documental sobre Santa Tecla, les festes en honor a la patrona de Tarragona. Aquest vol ser un documental de gran qualitat, amb imatges espectaculars i úniques amb la intenció d’oferir un punt de vista inèdit fins ara. Parlarà d’història de la festa, però sobretot, de sentiments i persones que formen part d’ella amb una mirada intimista i subjectiva, per això l’han titulat ‘Batec de Santa Tecla’. Així el testimoni dels protagonistes de la festa i dels qui la viuen d’una manera especial seran l’eix principal del documental, que acompanyaran amb imatges amb una forta càrrega emocional i metafòrica.

Explai també vol comptar amb la complicitat d’aquelles persones que viuen Santa Tecla des de fora i convocarà un concurs d’històries de Santa Tecla per tal d’escollir alguns dels protagonistes d’aquest documental.

De moment ja s’ha donat a conèixer el tràiler del documental, enregistrat durant la Santa Tecla de l’any passat. Per ampliar informació i participar en el projecte només cal que visiteu aquest enllaç.