Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

Cris Juanico presenta f(a)usta aquest divendres a la segona edició del Born de cançons

|

- Publicitat -
Juanico presenta una proposta que incorpora un quartet de corda, un contrabaix i una guitarra, en una posada en escena amb l’actor i director de teatre Ivan Benet

El cantautor Cris Juanico serà l’encarregat d’obrir, aquest divendres a les 20h, l’edició de tardor del cicle musical Born de Cançons. L’excantant de Ja t’ho Diré aterra al Born CC per presentar-hi el seu nou disc F(a)usta. Juanico puja a l’escenari amb un quartet de corda, un contrabaix i una guitarra, amb una posada a escena amb l’actor i director de teatre Ivan Benet. (F)austa és més que un concert, és un espectacle d’emocions i reflexions per fer sentir al públic plenament protagonista, compartint una història plena de paisatges, somnis, amor i vida.
Així, la veu vellutada de l’illenc desprèn més que mai aires de mar, de bosc, de Mediterrani, amb el resultat d’una proposta sonora orgànica, càlida, preciosa, amb olor i textures de natura.
Amb aquest discurs musical i una decidida intenció que les creacions llueixin al màxim, l’artista ha cuidat la posada en escena del concert i s’ha posat en mans de l’actor i director de teatre David Pintó, amb qui ha polit al detall aquest espectacle.
Llum, interpretació i elements escenogràfics sumats a la proposta musical per crear un directe estimulant, generós i oferir, a més d’un concert, un espectacle molt especial.
El músic menorquí va presentar la passada setmana el videoclip de “No em facis ontes”, una de les cançons que formen part del disc (f)austa.

Publicitat

El Born de Cançons també incorpora el maridatge de vins d’una de les denominacions d’origen catalanes rel·lacionades amb cada proposta musical gràcies al conveni amb l’Institut Català de la Vinya i del Vi i Emovins.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies