Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

Delafé y Las Flores Azules, Inspira, Joan Colomo, Oliva Trencada i Bremen completen el cartell del popArb 2013

|

- Publicitat -

Se celebrarà els dies 28 i 29 de juny a Arbúcies

ACN/Música en directe 

[dropcap]L[/dropcap]a novena edició del festival popArb, que se celebrarà els dies 28 i 29 de juny a Arbúcies, combinarà artistes veterans amb joves talents. Als ja confirmats La Habitación Roja, Standstill, The Suicide of Western Culture, Pau Vallvè i ZA!, entre altres, s’han unit aquest dimarts les actuacions de músics com Delafé y Las Flores Azules, Inspira, Joan Colomo, Oliva Trencada, Bremen i Senior i el Cor Brutal. A més de comptar amb nombrosos concerts, el festival presenta en aquesta edició activitats fotogràfiques i cinematogràfiques paral·leles. Les imatges de Tanit Plana i Noemí Elias s’exposaran durant l’edició 2013, així com la projecció de la comèdia de Dimas Rodríguez ‘Et dec una nit de divendres’.
El popArb 2013 està molt marcat per la fotografia. No només per Tanit Plana, autora de la imatge del festival i d’una exposició sobre el Montseny, sinó també perquè el Museu Etnològic del Montseny,amb seu a Arbúcies, acollirà l’exposició ‘Van-Van’, de la fotògrafa Noemí Elías.

Publicitat

A més, l’oferta cultural d’aquesta edició es completarà am la projecció de la comèdia romàntica ‘Et dec una nit de divendres‘, dirigida per Dimas Rodríguez i coproduïda per TVC, que té com a principal escenari el popArb.
Ens sentim molt satisfets amb l’àmplia oferta cultural d’aquesta edició“, ha declarat aquest dimarts Anna Cerdà, de l’organització del festival d’Arbúcies. Delafé y Las Flores Azules, que ja van visitar l’escenari del popArb amb Facto i sense ell, han crescut amb el festival popArb. Gairebé presents cada any, no podien faltar en l’edició en la qual presenten un disc doble i es replantegen la seva carrera amb apostes arriscades i companys de viatge en la gravació com Paco Loco o Nacho Vegas.

Un total de 25 artistes
El cartell de 25 artistes que composen la novena edició del festival el completen El Petit de Cal Eril, Els Nens Eutròfics d’en Pedrals, Espaldamaceta, La Habitación Roja, La Iaia, Maria Rodés, Marti Sales i Ramón Rodríguez, Miquel Serra, Ocellot, Pau Vallvé, Quart Primera, Dj Robert de la Palma, Standstill, Súper Gegant, The Suicide of Western Culture, Dj Txarly Brown, Univers i Za!.

Els espais on tindran lloc les actuacions seran Can Torres, Can Cassó, Barrock, les Piscines i Prat Rodó. Els concerts començaran el dia 28 a les 21.00 hores, amb la música de Pau Vallvé, i finalitzaran el 29 de juny a les 03.30 hores, amb l’actuació de Joan Colomo i la seva radiofòrmula.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies