Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

MÚSICA

El Canet Rock s’expandeix a Mallorca

Els organitzadors anuncien els quatre primers noms de la dotzena que inclourà el cartell

|

El festival Canet Rock s’expandeix i a més de l’edició a la localitat que li dona nom en tindrà una altra el 23 de juliol del 2022 a Mallorca, segons han anunciat aquest divendres els impulsors de la iniciativa cultural. En concret, i coincidint amb la vuitena edició del certamen, la cita mallorquina tindrà lloc a la ciutat d’Alcúdia. Els primers artistes confirmats al cartell del Canet Rock illenc són Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, però els responsables del certamen anuncien que hi haurà “una dotzena de les millors bandes dels Països Catalans”.
Els valencians Zoo portaran a Alcúdia la seva mescla de música electrònica de ball amb rap, ritmes llatins i de música tradicionals que han girat per països com Alemanya, Suïssa, França, el Regne Unit o el Japó.

La Pegatina presentarà l’espectacle ‘Hacia otra parte’, que inclourà algunes de les cançons més conegudes del grup com ‘Maricarmen’ o ‘Lloverá y yo veré’ i èxits com ‘Y volar’ o ‘Down for love’.

Els illencs Xanguito actuaran al Canet Rock Mallorca amb la “música festiva” amb “personalitat pròpia” que barreja ritmes folklòrics i moderns que han “revolucionat” el panorama musical mallorquí en cinc anys, segons els responsables del festival.

Finalment, Pèl de Gall aportarà l’experiència que aporten quatre discs d’estudi i deu anys de bagatge que els han convertit en un dels grups “més consolidats” de l’escena musical de Menorca.

Publicitat