Divendres, 4 desembre 2020

El Cruïlla confirma un segon concert de Txarango al Poble Espanyol després d’exhaurir les entrades pel primer

|

La segona actuació serà el pròxim 13 de maig i les entrades ja s’han posat a la venda 

El festival Cruïlla de Primavera ha confirmat aquest dimarts un segon concert de Txarango al Poble Espanyol després que s’hagin exhaurit les entrades pel primer. La segona actuació serà el pròxim 13 de maig i les entrades ja s’han posat a la venda al web cruillabarcelona.com/txarango. El grup de Ripoll presentarà el seu proper disc d’estudi al Cruïlla de Primavera al Poble Espanyol el pròxim 12 de maig, pel qual es van esgotar les entrades en només tres setmanes.

Un cop es van esgotar les entrades tant la banda com el festival van rebre un gran nombre de peticions per fer un segon concert i, per això, el Cruïlla de Primavera, una setmana després que s’esgotessin les entrades pel primer ha confirmat una segona nit de concert al Poble Espanyol. Serà el 13 de maig.

Després d’un any i mig de silenci, quan van acomiadar la gira ‘Som Mar’ en un emotiu concert al Sant Jordi Club, la nova etapa de Txarango començarà la primavera de 2017, data en què publicaran el seu tercer disc i tornaran als escenaris.

- Advertisement -