El disc de La Marató s’esgota als quioscs i és líder de vendes a iTunes

‘El disc de La Marató’, que s’ha venut de l’1 al 4 de desembre, a través de 15 mitjans de comunicació, s’ha exhaurit als quioscos i continua al capdavant de la llista d’iTunes Espanya de manera ininterrompuda des del dijous. Aquesta primera posició és resultat de la prevenda que iTunes va oferir als seus usuaris. És la primera vegada que el disc de La Marató també trenca la barrera de convertir-se en número 1 d’iTunes en el mateix moment que surt al mercat. El doble CD es ven digitalment al preu de 9,99 euros i la descàrrega és per tot l’àlbum, no es pot fer de cançons per separat. Aquest any, el disc commemora el 25è aniversari de la iniciativa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
Es tracta d’un CD doble que commemora el 25è aniversari de la iniciativa de la CCMA

El doble disc està format, d’una banda, per 11 cançons triades pel públic i, per l’altra, de 14 i una quinzena de nova edició, escollida per acompanyar l’espot de La Marató 2016. En total, hi participen 29 artistes, amb cançons gravades en 8 ciutats i 10 temes interpretats per primer cop en català.

En la venda digital, aquest disc té 14 temes, en lloc dels 15 que conté el CD, ja que l’editor original d’’Angie’ només ha permès incloure aquesta peça en el format físic.