Setmanari digital i cultural

Dissabte, 28 gener 2023

El domini .cat celebra el quinzè aniversari amb l’exposició ‘Ànima .cat’

Serà una mostra itinerant que girarà per diferents llocs de Catalunya fins a finals de l'any vinent

|

Més notícies

- Publicitat -

El domini d’internet .cat celebra el quinzè aniversari amb l’exposició ‘Ànima .cat’ i amb un acte al Jardí del Palau Robert de Barcelona davant les entitats, els governs i les persones que van impulsar i han donat suport a aquesta iniciativa. El 16 de setembre del 2005 s’anunciava oficialment l’aprovació del .cat com a domini reconegut a la xarxa i, d’aquesta manera, es va convertir en el primer domini de primer nivell d’una llengua i d’una cultura al món, segons subratllen des de la Fundació.cat.

El president de la fundació, Carles Salvadó, ha dit durant l’acte que el .cat continua sent avui un “referent mundial”. El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat també la tasca del domini en la promoció del català a la Xarxa.

- Publicidad -

Pel que fa l’exposició ‘Ànima.cat’, es tracta d’una mostra itinerant que fins a finals de 2021 podrà visitar-se a diferents localitats dels territoris de parla catalana i que ajudarà a conèixer els prop dels 15 anys d’història de la Fundació .cat i l’impacte d’aquest domini.

- Publicitat -