Dissabte, 28 novembre 2020

El Grup Focus crea el Tiquet de Confiança per la compra anticipada d’entrades als seus teatres fins al 2021

L'abonament de 2, 3 o 4 localitats es podrà bescanviar per qualsevol funció dels seus quatre escenaris

|

El Grup Focus ha posat a la venda en línia una versió especial del seu Tiquet Regal, amb un “abonament” de compra de 2, 3 o 4 entrades amb descompte, bescanviable per a localitats de qualsevol funció als seus teatres fins el desembre del 2021. El ‘Tiquet Confiança’ -“per premiar la confiança del públic amb flexibilitat total”- s’adquireix sense assignació d’espectacle, doncs els teatres encara no tenen una programació definitiva pel curs vinent i, de fet, estan a l’expectativa de quan es produeix la reobertura, en aquest cas, del Teatre Romea, La Villarroel, Teatre Goya i Teatre Condal. Des del seu tancament per la crisi de la covid-19, el Grup Focus ha retornat entrades de les representacions suspeses per valor de més de 600.000 euros.

Focus explica que la iniciativa respon als missatges del públic oferint-se a “donar suport” al teatre en viu. Es premia així, diuen, la “confiança” del públic oferint-li “una flexibilitat total”. De la mateixa manera, l’abonament permet als teatres, aturats durant aquests mesos, reactivar la venda d’entrades per uns espectacles la celebració i el calendari dels quals encara està per determinar.

En aquest sentit, el grup està treballant conjuntament amb les direccions artístiques dels seus quatre teatres per conformar la programació, “que lògicament depèn de la data de reobertura dels teatres i que pot variar en funció d’aquesta”.

La compra anticipada de localitats es podrà bescanviar, arribat el moment, per qualsevol funció de qualsevol espectacle dels quatre teatres del grup. El Tiquet Confiança ofereix la compra de dues entrades a un preu de 40 euros, tres a 60 euros i quatre a 80 euros, vàlides fins que acabi el 2021. L’abonament inclou una copa de cava gratuïta per entrada abans de la funció.

- Advertisement -