Dimecres, 21 octubre 2020

El jamaicà Ernest Ranglin completa el cartell del Festival Cruïlla Barcelona

|

Música en Directe

Després de la cancel•lació del concert de Toots and The Maytals per prescripció mèdica, el festival Cruïlla Barcelonava anunciar ahir la presència del jamaicà Ernest Ranglin. Segons l’organització, “l’aclamat músic ja portava temps en el punt de mira del festival, però fins ara havia estat impossible comptar amb la seva presència”.
Ernest Ranglin actuarà a Barcelona arribat directament des de Jamaica, fent de la seva participació al Cruïlla del proper 5 de juliol, la seva única actuació a Europa.

La llarga trajectòria de Ranglin
Nascut en 1932, el virtuós guitarrista Ernest Ranglin és un dels padrins de la música jamaicana. Pedra angular de l’ska i el reggae seu país ha girat i gravat amb artistes com els Skatalites, Prince Buster, The Wailers o Jimmy Cliff, entre d’altres, i va ser condecorat amb l’Ordre de Distinció del Govern jamaicà en 1973. En l’actualitat aquest artista incansable continua en actiu emprenent nous projectes i col•laboracions i sense perdre el ritme ni el seu llegendari toc de guitarra.

Canvis en els horaris
D’altra banda, el Cruïlla Barcelona vol anunciar el canvi d’horari del concert de Billy Bragg en resposta a les sol•licituds rebudes a través dels diversos canals del festival, segons aquest canvi l’artista britànic passaria a tocar a les 22h sense coincidir amb l’actuació de Cat Power. Properament es restablirà el quadre d’horaris a la web amb les noves incorporacions.

Sisena edició del Festival Cruïlla Barcelona

- Advertisement -

La sisena edició del festival tindrà lloc al Parc del Fòrum de Barcelona els propers 5 i 6 de juliol i comptarà amb la presència de més d’una trentena d’artistes nacionals com Els Catarres, Joan Dausà, Pau Vallvè o el Petit de Cal Eril, i artistes d’àmbit internacional com Snoop Dogg, Suede, Morcheeba, Fermin Muguruza, Trombone Shorty & Orleans Avenue i Billy Bragg entre molts d’altres.

Les entrades estan a la venda a la web del festival i van dels 40€ les entrades de dia fins a 65€ els abonaments dels dos dies de concerts.

- Advertisement -

 specials_cruilla_

- Advertisement -