Dimecres, 21 octubre 2020

El judici dels trabucaires de Cardedeu, vist per sentència

|

Ara els trabucaires reclamen l’import de la multa imposada per la Delegació del Govern

Avui s’ha celebrat el judici dels trabucaires de Cardedeu contra la Delegació del Govern Espanyol per les polèmiques salves davant de la casa del regidor del PP Jaume Gelada i ha quedat vist per sentència.

Els fets es remonten a la festa major, el 17 d’agost de 2014, quan Gelada va denunciar els trabucaires per “simular un afusellament” al disparar les salves davant del seu domicili, però les dues sentències determinen a favor del trabucaires ja que van disparar a l’aire. Per aquest procediment judicial, els trabucaires reclamaven a l’administració que s’anul·li la multa de 6.300€ imposada per la Delegació del Govern a Manel Àlvarez, cap de colla de l’entitat, i que els paguin les costes judicials. La Delegació no va aturar en cap moment el procediment malgrat que les sentències es decantessin a favor de la colla de trabucaires i van ser obligats a pagar la multa amb amenaça d’embargament.

L’advocat de l’Estat ha tornat a insistir que la sanció imposada va ser la correcta, mentre que els trabucaires han aportat diversos testimonis, entre ells el cap de la policia local de Cardedeu, explicant que no estaven davant la casa del regidor i, que a més, van disparar a l’aire.

El diari La Razón fins i tot va treure el cas en portada titllant el cas de tensió a Catalunya i anunciant que ‘Els sobiranistes “executen” el PP”.

- Advertisement -

RAZON

 

- Advertisement -