Dimarts, 24 novembre 2020

El Minipop escalfa motors per a una novena edició plena d’estrenes

El passeig de les Palmeres de Tarragona acollirà el festival, amb El Petit de Cal Eril, Quimi Portet o Xarim Aresté

|

La novena edició del Minipop aixecarà el teló aquest divendres, amb tres dies de música i tallers infantils al passeig de les Palmeres de Tarragona i les entrades ja exhaurides. El festival, que es caracteritza per la conciliació familiar i per la vocació de despertar l’interès per la música entre els infants, comptarà amb la participació de músics destacats de l’escena pop i rock catalana, com El Petit de Cal Eril, Quimi Portet o Xarim Aresté, entre altres formacions tant consolidades com emergents. Aquest dimecres ha començat a posar-se la decoració de benvinguda a la Rambla Nova, inspirada en l’artista japonesa Yayoi Kusama.
El Minipop d’enguany destaca per les estrenes. Cinc grups presentaran nou treball discogràfic i dos actuaran per primera vegada a Tarragona. El Petit de Cal Eril estrenarà dissabte el disc publicat fa menys de dues setmanes, ‘Energia Fosca’. Aquest maig també han publicat nou disc Rombo -‘Clara Montse Núria’- i El Pèsol Feréstec, amb ‘L’exemple dels ocells’.

També exhibiran nou treball Xarim Aresté i Yawners. El flixanco mostrarà el seu quart disc en solitari, ‘El nus i altres mons’, i la matinada de dissabte el duet madrileny format per Elena Nieto y Martin Muñoz explorarà la sonoritat més pop i contundent dels 90 amb el seu àlbum de debut, ‘Just Calm Down’.

A més, Germà Aire i Invisible Harvey actuaran per primera vegada a Tarragona. Entre els artistes també destaquen Nyandú, Carlos Sadness i l’incombustible Quimi Portet.

- Advertisement -