Dissabte, 28 novembre 2020

El pare de Pere Navarro, capdidat a Capgròs de l’Any de Terrassa

|

26.04.2014 09:40h
Un any més el Casinet de l’Espardenya de Terrassa ha donat a conéixer la llista de capdidats a Capgròs de l’Any

[dropcap]E[/dropcap]l Casinet de l’Espardenya és una entitat secreta que fa 30 anys s’encarrega de proposar la llista d’aspirants i des de 2006 ho fa animant als terrassencs a fer les seves propostes per escollir el personatge terrassenc que acabarà sent coronat com a Capgròs de l’Any. Gent de l’espectacle, la premsa, els esports, la cultura popular o escriptors, formen habitualment part d’aquesta llista. Enguany entre les personalitats, destaca Joaquim Navarro, pare de l’exalcalde terrassenc i ara primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya “per haver expressat el seu ideal independentista amb il·lusió i fermesa enmig d’un ambient familiar federalista “. 

Els CAPDIDATS:


Rosa Boladeras: Actriu triomfadora al teatre, a la televisió i al cinema. Però també artista participativa i compromesa amb la cultura de la ciutat.

Salvador Cardús: És el sociòleg titular de Catalunya. Membre del Consell de la Transició Nacional, professor, tertulià, conferenciant, educador…

Just Casas: Carismàtic professor d’Història. Anarcosindicalista de la CNT. Activista social total.

Luna Cohen: Cantant brasilera afincada a Terrassa. Té una veu preciosa i és impossible no moure’s i commoure’s amb els seus ritmes càlids i sensuals.

Rafel Comes: Erudit de la història de Terrassa. No hi ha cap dada local que se li escapi. És la memòria de la ciutat però també gran excursionista i col·leccionista.

Joan Gómez: Activista cultural incansable i pal de paller de l’activitat social i teatral de la parròquia de la Santa Creu.

Joan Martínez Colás: Músic de músics i inventor de tota mena de mogudes. Dirigeix corals, canta òpera, produeix espectacles musicals… i sempre vestit de blanc. J

Joaquim Navarro (Pare del Pere Navarro): Per haver expressat el seu ideal independentista amb il·lusió i fermesa enmig d’un ambient familiar federalista.

Toni Solans: Incansable dinamitzador de la cultura popular terrassenca. No hi ha grup on no hagi estat. Està tan implicat que fins i tot ha fet el drac Baluk Astharot.

Mariona Tomàs: Periodista tot terreny molt carinyosa. La podem escoltar a la Ràdio Municipal amb el “Submarí” i veure a Canal Terrassa a “Entre 3”

Carlos Trujillo: Propietari del restaurant La Parada famós per la seva cuina. Va guanyar l’últim concurs Tapa-tapa i va representar Terrassa a la final de Sitges.

Rosa Maria Vives: Galàctica. Envia cartes a tothom des de l’espai exterior. Impulsora de l’Ateneu Terrassenc. Llueix el pentinat més impactant de la ciutat.

Jurat del Carnestoltes 2014: Per públic escarni. Els jurats són lliures de prendre les decisions que vulguin però quan ningú en el món hi està d’acord, alguna cosa falla.

 

cabré
L’escriptor terrassenc Jaume Cabré i la seva rèplica. Cabré va ser escollit Capgròs de l’Any 2013. (Fotografia Jaume Olivet)

- Advertisement -