Divendres, 4 desembre 2020

El Programa Apropa Cultura ha rebut 45.000 euros dels espectadors de ‘Taxi…al TNC!’

|

Les aportacions voluntàries substituïen el preu fix d’entrada en l’espectacle inaugural de la temporada 2013-14

ACN

[dropcap]L[/dropcap]es aportacions voluntàries dels espectadors de ‘Taxi…al TNC‘, que el TNC destina íntegrament al Programa Apropa Cultura, sumen 45.000 euros en les sis funcions que s’han realitzat. El Teatre Nacional va decidir substituir l’entrada a preu fix de l’espectacle per aquesta aportació lliure dels espectadors amb l’objectiu de contribuir a l’esmentat programa, destinat a persones amb risc d’exclusió social i que “vol eliminar les fronteres socials i econòmiques en l’accés a la cultura“. L’espectacle inaugural del TNC, ‘Taxi…al TNC‘, ha aplegat gairebé 4.800 espectadors, amb una mitjana del 95% d’ocupació en les sis funcions realitzades.
El compte corrent d’Apropa Cultura continuarà obert a les aportacions de qui ho vulgui. Totes les funcions de l’obra han estat a benefici del programa Apropa Cultura i cada espectador ha fet l’aportació que ha desitjat.

El coordinador de l’espectacle, Xavier Pujolras explicava abans de l’estrena de l’obra al TNC que amb aquesta iniciativa es demostra que “un teatre públic pot tenir una missió de vertebració social“, ha afegit el coordinador del muntatge.

 

- Advertisement -