Dimarts, 19 gener 2021

El sisè Minipop portarà a Tarragona El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Judit Neddermann i Cola Jet Set

ACN

|

El festival de música i cultura contemporània per a tota la família tindrà lloc del 3 al 5 de juny

La sisena edició del festival Minipop de Tarragona ballarà al ritme d’El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Judit Neddermann o Cola Jet Set (ex Fresones Rebeldes). Aquestes són algunes de les propostes musicals que sonaran en directe del 3 al 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. El cartell, que s’ha presentat aquest dimarts, es completa amb un fitxatge internacional, Luciana Tagliapietra, a més de Bremen, Guillem Roma, Spylight i els Superpandas. Tancaran el festival Alex Torío i Empar Moliner amb una sessió de tribut a David Bowie. El festival, pensat per a gaudir en família, també presenta propostes lligades al teatre, el cinema, la plàstica, l’artesania, la dansa o la literatura.
La directora del Minipop, Núria Serrano, i el director musical del festival, Lluís Gavaldà, han presentat aquest dimarts al matí la programació de la propera edició de l’esdeveniment. Sota un cartell protagonitzat per un robot de vuit braços –perquè el festival se centra en la música però incorpora també altres disciplines–, trobem la selecció de Gavaldà que, com és habitual, combina artistes de prestigi amb bandes emergents de l’escena pop catalana.

Així, aquest 2016 torna al Minipop The New Raemon, després d’encapçalar totes les llistes dels millors discos de l’estat espanyol de l’any amb ‘Oh Rompehielos’. El cantautor farà un repàs a la seva trajectòria en un concert especial pel festival en format trio. A més, el públic també viurà dues estrenes exclusives a Tarragona, perquè Judit Neddermann i El Petit de Cal Eril hi arribaran amb nou disc sota el braç.

Pel que fa a la resta de propostes, enguany hi haurà novetats a l’Espai Tallers Creatius, format per catorze activitats creades i dinamitzades per joves artistes. Es tracta dels slow tallers, que seran propostes d’una durada més llarga adreçades a nens de més de vuit anys. A més, la diversió pels nens més grans s’ampliarà amb una zona de jocs de taula i ping-pong.

- Advertisement -

Així mateix, es mantindrà l’Espai Dansa, que es va estrenar amb gran èxit la passada edició, i per primera vegada hi haurà un racó dedicat a la literatura. També hi haurà més cinema, ja que a l’habitual sessió oriental de divendres s’hi afegirà una segona projecció dissabte a la nit. Paral·lelament, se celebrarà la quarta edició de la Fira Minicrafts a la Rambla Nova.

Coincidint amb la presentació del festival s’han posat a la venda els abonaments, que es podran adquirir a diferents punts de Reus, Valls, Constantí i Cambrils i també online a productesdelaterra.cat. El preu de l’entrada súper anticipada pels tres dies és de sis euros. A partir del 3 d’abril costarà vuit euros i a taquilla es podrà comprar per deu euros. Els menors de tres anys no paguen. A més, el Minipop comença ara un recorregut promocional que portarà tastets del festival a Valls, Lleida, Torredembarra i Cambrils.

- Advertisement -

El Minipop va néixer l’any 2011 de la mà de l’associació Tecletes, un grup de mares i pares que volia seguir anant de concerts i gaudir-los amb els seus fills. El resultat és un esdeveniment que reivindica el concepte d’oci compartit per tota la família i trenca amb la segmentació de públics per franges d’edat.

- Advertisement -