Setmanari digital i cultural

Dijous, 29 setembre 2022

El Teatre Romea estrena demà Els Veïns de Dalt, de Cesc Gay

|

Més notícies

- Publicitat -
18.03.2015

Amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico, l‘espectacle es podrà veure al Romea fins el 17 de maig. L’estrena oficial és el dilluns 23 de març. 

[dropcap]D[/dropcap]emà dijous 19 de març s’estrena Els Veïns de Dalt al Teatre Romea, la primera obra de Cesc Gay com a autor i director teatral, amb els actors Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico.

Els Veïns de Dalt és una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen en un mateix edifici. Un text fresc i àgil en el que Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

- Publicidad -

La història comença quan una nit l’Anna (Àgata Roca) i en Juli (Pere Arquillué) conviden a sopar els seus veïns, la Laura (Nora Navas) i en Salva (Jordi Rico) per ensenyar-los el pis i per agrair-los l’ajuda que els hi van donar quan es van instal·lar a viure a l’edifici. A mesura que passa la nit, l’Anna i en Juli van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seva pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els porta al límit i els fa prendre decisions definitives sobre la seva relació.

L’obra és una dedicatòria als veïns de dalt del propi Cesc Gay: “fa un parell d’anys, uns nous veïns van ocupar el pis de sobre on vivim amb la meva família. De seguida vam començar a sentir sorolls estranys, a qualsevol hora, sempre seguits d’una gran varietat de gemecs i esbufecs. Sens dubte per a mi va ser inspirador, i així, sense voler-ho, em van acabar regalant la que ha acabat sent la meva primera obra de teatre”.

- Publicidad -

L’espectacle estarà en cartellera 9 setmanes a Barcelona. Després, té prevista una gira per Catalunya durant la tardor del 2015.

elsveinsdedalt_foto-escena-3_davidruano

- Advertisement -

- Publicitat -