Dijous, 2 desembre 2021

LLIBRES

El Temporada Alta tornarà a la programació presencial a partir del dilluns amb la reobertura de teatres

S'ha avançat l'hora d'inici d'una desena d'espectacles per complir amb el confinament nocturn

|

El festival Temporada Alta tornarà el mateix dilluns 23 a la programació presencial, després que el Govern permeti la reobertura de teatres durant la primera fase del desconfinament. El dilluns a dos quarts de nou del vespre es farà la segona semifinal del X Torneig de Dramatúrgia forma presencial a la Sala La Planeta. Començarà a dos quarts de vuit del vespre per tal de poder complir amb els horaris del confinament nocturn. També s’han canviat altres espectacles que es faran al llarg de la setmana i totes les funcions començaran entre dos quarts de vuit i les vuit del vespre. El dijous, el festival tornarà al Teatre Municipal de Girona amb ’53 diumenges’ de Cesc Gay i protagonitzada per Pere Arquillué.

Amb l’aval del Govern per a la reobertura dels teatres, el festival d’arts escèniques de les comarques gironines Temporada Alta ha anunciat el retorn a la programació presencial a partir d’aquest mateix dilluns 23 de novembre. El primer espectacle que es podrà veure serà un dels emblemes del festival: el Torneig de Dramatúrgia. La segona semifinal de la competició es farà a dos quarts de vuit a la sala La Planeta de Girona. En ella s’escollirà si Mar Monegal o Jumon Erra aconsegueixen l’última plaça a la final del torneig.

El dimarts, el festival recupera la seva programació cinematogràfica amb el passi de ‘Vania en la calle 42′, de Louis Malle. Aquesta pel·lícula també s’ha avançat a les vuit del vespre per tal de garantir que els espectadors podran complir el confinament nocturn.

El dijous, Temporada Alta tornarà al Teatre Municipal de Girona amb el nou espectacle de Cesc Gay, ’53 diumenges’, protagonitzat per Pere Arquillué. El divendres, el festival proposa ‘Encara hi ha algú al bosc’ al Teatre de Salt i el diumenge la Planeta acollirà ‘Tiburón’ de la companyia mexicana Lagartijas tiradas al sol.

La programació del festival s’intensifica a partir del desembre, amb la majoria de passis que s’han reprogramat per les funcions que no s’han pogut fer a causa de les restriccions sanitàries. Temporada Alta ha reubicat fins a dotze espectacles en noves dates. Tot i així, quatre d’elles no han pogut trobar cap forat i es veuran en línia.

Publicitat