Divendres, 23 abril 2021

LLIBRES

El Vendrell rebrà diumenge els seus gegants rescatats amb una festa de benvinguda

|

El Vendrell ha preparat una festa per rebre els seus gegants, el Salvador i la Teresa, després que aquest matí hagin localitzat el remolc que els transporta i que va ser robat el passat diumenge a l’interior d’una nau industrial. Per celebrar-ho, aquest diumenge a partir de les 11.30h del matí la plaça Vella de la capital del Baix Penedès viurà una expcecional festa on ja han confirmat la seva participació la majoria dels balls i grups de foc.

La concentració dels grups de cultura popular local serà a les 11 del matí, i es col·locaran al mateix lloc que en la ballada d’honor a Santa Anna. Els Gegants nous, Gegantons i Nans, més l’Agrupació Musical Santa Anna, formaran un passadís des de la plaça Ramon i Vidales, accés des d’on entraran els rescatats Gegants del Vendrell. En Salvador i na Teresa faran entrada a les 11.30h acompanyats per una peça musical interpretada per l’Agrupació Musical Santa Anna, a més del toc de campanes. Els dos gegants ballaran en solitari després que el Ball de Diables, amb una carretilla xiuladora, doni el tret d’inici a la ballada.

A continuació, totes les batucades dels grups de foc assistents, fan entrada a plaça
Vella des del carrer Alt, i es col·locaran davant dels gegants Salvador i Teresa per
tocar una peça conjunta. Tot seguit hi haurà parlaments a càrrec de l’alcalde i el president dels Gegants i es realitzarà una entrada simbòlica dels Gegants a l’Ajuntament.

Publicitat