Dissabte, 28 novembre 2020

MÚSICA

El Vida Festival destinarà 24.000 euros a la lluita contra el coronavirus

El Vida Festival destinarà 24.000 euros a la lluita contra el coronavirus. L’import es repartirà de manera equitativa entre el Consorci Sanitari del Garraf, la iniciativa científica Jo em Corono i la Creu Roja. Aquests diners es van recaptar durant l’edició 2019, a través de l’acció ‘Cada Got Suma’, i s’havien d’invertir en treballs per millorar l’entorn de la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Aquestes feines, que havien de començar aquest mes de març, s’han ajornat i es faran l’any vinent. “Tots els esforços que es puguin fer són pocs i ens sentim encoratjats per fer tot el que estigui a les nostres mans per ajudar a sortir d’aquesta situació el més aviat possible”, han apuntat els responsables del festival en un comunicat.
Els organitzadors han expressat tota la seva “admiració i suport” envers el col·lectiu de sanitaris i els voluntaris “que treballen de manera heroica per combatre la malaltia”.

Així mateix han demanat a la ciutadania que actuï de forma responsable: “Sigueu consistents en el confinament per protegir-vos a vosaltres, als vostres familiars i entorn més proper”, han apuntat.

També han recordat que el festival manté la proposta Vida At Home, una iniciativa que porta a casa concerts de músics del cartell del VIDA 2020, així com d’altres que han participat en anteriors edicions. Aquestes actuacions es poden seguir a les xarxes socials del certamen cada dia a les set de la tarda.

Publicitat