Dissabte, 28 novembre 2020

MÚSICA

El Vida Festival planteja alternatives per l’edició 2020 i demana autorització per celebrar el festival del 10 al 12 de setembre

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha assegurat aquest dimarts que els organitzadors del Vida han demanat un canvi de dates i ha sol·licitat autorització per celebrar el festival del 10 al 12 de setembre, tenint en compte la incertesa que hi ha sobre com serà el desconfinament de la crisi del coronavirus i la incògnita sobre les dates inicialment previstes, del 2 al 4 de juliol. En declaracions a l’ACN, la direcció del Vida reconeix que té plantejades alternatives i que “estan preparats a nivell organitzatiu i de cartell” a l’espera del que diguin les autoritats competents.

Parcels va publicar la setmana passada una nova data per al seu concert al festival i ja el va situar al 12 de setembre.
L’alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau, ha explicat que l’organització del festival ha contactat amb el consistori i el Consell Comarcal per gestionar l’ús del recinte de la Masia d’en Cabanyes, així com també han traslladat la voluntat del canvi de dates a la Conselleria de Cultura.

“La Conselleria els pot facilitar que tingui menys repercussió econòmica el trasllat de contractacions ja fetes”, ha apuntat Olga Arnau aquest dimarts en roda de premsa, preguntada sobre la celebració de grans esdeveniments a la ciutat el proper estiu.

Les noves dates del Vida explicades per Arnau coincideixen amb la filtració que la banda australiana Parcels va fer la setmana passada a les xarxes socials, quan va anunciar que actuaria a Vilanova i la Geltrú el 12 de setembre. Publicació que després van esborrar.

“Calendari alternatiu” per al conjunt de festivals

D’altra banda, pel que fa a la resta de festivals de Vilanova, la primera tinenta d’alcaldia, Blanca Albà, ha avançat que els diversos organitzadors estan treballant en un “calendari alternatiu” per reubicar tots els esdeveniments dels propers mesos. “Hi ha moltes incògnites, però el més important és la voluntat de tothom que es puguin seguir celebrant els festivals”, ha destacat Albà.

Publicitat