Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

El ‘Zona Franca’ tornarà a TV3 partir de dilluns amb Danae Boronat al capdavant

El 'late show' va cancel·lar les emissions per la marxa del presentador arran del polèmic gag sobre el PSC i l'esvàstica

|

- Publicitat -

La periodista Danae Boronat, fins ara coneguda per la seva faceta en el periodisme esportiu, serà l’encarregada de prendre el relleu del programa d’entreteniment, humor i sàtira de les nits de TV3 ‘Zona Franca’. L’espai va saltar de la graella després de l’acomiadament de Manel Vidal per un polèmic gag sobre el PSC que incloïa una esvàstica i que va culminar amb la marxa de Joel Díaz. El nou ‘Zona Franca’ tindrà una mirada “feminista i transgressora” i continuarà amb l’univers del late night, amb la Mercabanda, els col·laboradors habituals i les entrevistes. Alhora, mantindrà la recerca del públic més jove connectat al consum digital i la consolidació d’una franja televisiva cabdal per a TV3.

L’humorista Joel Díaz va anunciar que deixava de presentar el programa ‘Zona Franca’ després de l’acomiadament la setmana anterior de Manel Vidal. “Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d’apartar del programa a Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s’ha pres i comunicat”, va assenyalar en una piulada. Magí Garcia, guionista del programa, també va plegar.

Publicitat

TV3 i la productora Atomic Beat Media van acomiadar de mutu acord a Vidal, col·laborador habitual del programa. “S’han traspassat els límits”, van indicar fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com a justificació de la mesura.

El mateix Díaz ha piulat: “Ho faràs molt bé i t’ho passaràs teta. Els que insulteu als comentaris sou una colla de miserables”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies