Dissabte, 28 novembre 2020

Els carrers de Vilafranca s’ompliran de foc amb la setena edició del Diabòlic

|

29.04.2014 10:30h
Josep Torreño | Vilafranca del Penedès
Fins a quatre colles de Diables recorreran els carrers de Vilafranca del Penedès

[dropcap]D[/dropcap]emà dimecres 30 d’abril se celebra a Vilafranca del Penedès la setena edició del Diabòlic, una mostra de Diables organitzada pel Ball de Diables de Vilafranca amb l”objectiu de donar a conèixer els diferents Balls de Diables i Bèsties de foc dels Països Catalans.  Un cercavila de foc recorrerà els carrers de la vila, amb la plaça de l’Ajuntament com a punt de partida. Tot seguit s’amenitzarà amb un concert a càrrec de la Fundación Tony Manero al barri Molí d’en Rovira i clourà amb una sessió de punxadiscs.

Al Diabòlic 2014 hi participaran el Ball de Diables “Colla Vella”, de Sitges, el Ball de Diables de Ribes, la bèstia de foc dels Dimonis d’Alaró, na Marranxa d’Alaró (Mallorca) i els amfitrions Ball de Diables de Vilafranca.

La cercavila de foc començarà a les 9 del vespre a la Plaça de la Vila, seguirà pel carrer Sant Joan fins arribar a la Rambla de Nostra Senyora, carrer de Cal Bolet i des d’allà seguirà fins al carrer Comerç al barri Molí d’en Rovira fins arribar al carrer Margarola, on hi haurà una actuació conjunta amb els Balls i la Bèstia participants. El fi de festa el tancarà el concert i els punxadiscs.

Na Marranxa d’Alaró participarà al Diabòlic 2014 (Fotografia Mallorcaweb)

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -