Divendres, 4 desembre 2020

Els personatges del Super3 pujaran a l’escenari del Teatre Victòria amb un musical de terror còmic

|

23.11.2013 11:35h
ACN
Dagoll Dagom produeix amb TV3 aquest espectacle que s’estrenarà el 22 de desembre

[dropcap]L[/dropcap]a Milfred, l’aranya gegant de la Lila, ha estat segrestada pel senyor Pla que la té tancada en un castell embruixat. La família del Super3 anirà al castell a rescatar-la. Així arrenca aquesta aventura, però en aquesta ocasió no es podrà veure a la televisió, sinó al Teatre Victòria en l’espectacle ‘Super3: El Musical’, que s’estrenarà el 22 de desembre. Dagoll Dagom produeix aquest musical de terror còmic amb TV3 i, segons ha explicat Gerard Hausmann, editor del Canal Super3, és “una història d’amistat, solidaritat, d’imaginació i de treball en equip”. Una aventura que comptarà amb la interpretació de les populars cançons del programa.
‘Super3: El Musical’ està plantejat com una història terrorífica però divertida per a tota la família i té com a protagonistes els seus personatges habituals. En la nova aventura el senyor Pla i el Rick lluiten per contenir l’aranya gegant a la torre més alta i tenen la intenció de rostir-la, convertir tota la família del Super3 en zombis i deixar-los tancats en aquest castell. És en aquest context que l’Àlex, el Pau, el Fluski, la Pati Pla i la Lila hauran de mantenir-se units per a no convertir-se en zombis.
Gerard Hausmann espera que l’obra sigui una fita important i ha destacat que l’afronten “amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes”. Davant el projecte, ha indicat que des de zero l’han farcit de “valors i continguts de qualitat”. En aquest sentit, ha declarat que aquesta serà “una història d’amistat, solidaritat, d’imaginació i de treball en equip”, junt amb tot el que representen els personatges del Super3 com la natura, la cultura, l’esport i els bons hàbits alimentaris.

Joan Lluís Bozzo, director artístic de Dagoll Dagom, ha manifestat que és un espectacle de terror còmic. Bozzo, qui ha reconegut que era un gran seguidor del món del Super3, ha explicat que un dia va pensar que el programa “havia de tenir una finestra teatral, ja que estava tot fet”. Bozzo va convèncer després els seus socis de Dagoll Dagom per tirar endavant el muntatge i posteriorment van trucar a la porta de TV3 que va rebre molt positivament el projecte.

Gerard Hausmann ha explicat que l’escenografia es basa en dues torres i unes pantalles gegants on es projectarà un castell i uns videoclips on hi apareix tot l’equip de Super3. També ha remarcat el talent de Marc Parrot que ha elaborat les cançons que surten del disc ‘Connectem’ i altres anteriors obres. A més de Parrot, el nou espectacle compta també amb la col·laboració de la cantant Nina, i l’actriu i cantant Àngels Gonyalons, que també han assistit aquest divendres a la presentació, junt amb la resta de l’equip.

Els elements cohesionadors i de coneixement de la llengua

Per la seva part, Eugeni Sallent, director de TV3, ha destacat tot el creixement que ha tingut Super3 des dels seus inicis i ha considerat que és una demostració que el fenomen “ha traspassat la televisió, és un fenomen que la societat i els súpers se l’han fet propis i això és un valor”. Sallent també ha destacat que són impagables els elements cohesionadors del Super3 i de coneixement de la llengua.

- Advertisement -

 842449

- Advertisement -