Setmanari digital i cultural

Dilluns, 30 gener 2023

Emocionant final del campionat de veterans

|

Més notícies

- Publicitat -

El concurs de Cornellà celebrat diumenge passat ens ha deixat per a l’última jornada a Balaguer l’emoció de veure com es decidiran a la capital de la Noguera els quatre primers lloc de la classificació.

 

Felip Vallejo

- Publicidad -

La vigent campiona, la colla Sabadell, veu com haurà de lluitar de valent si vol recuperar el lideratge que en aquests moments ostenten els banyolins de la Claror de Goges, desprès de desempatar en el primer lloc de la classificació general a la segona sardana diumenge al seu favor. Així les dues colles aniran a Balaguer amb un sòl punt de diferència i amb moltes ganes d’assolir un títol que poc a poc va guanyant prestigi en el rànquing del Campionat de Catalunya.

L’emoció no acaba aquí, si a Tarragona la colla local, la Tocs de Dansa, assolia dos tercers llocs per davant dels barcelonins de la Bella Roure, diumenge a Cornellà es va invertir la classificació deixant la general en un empat en el tercer lloc.

- Publicidad -

En cinquè lloc està situada la colla Ressò, de Sabadell, sense gaires expectatives de millorar el cinquè lloc de la primera jornada després de no assistir diumenge passat a Cornellà.

Vídeo de les dues sardanes de la competició amb la colla Tarragona Dansa a primer terme i la visió parcial de les colles Sabadell i Claror de Goges en la primera i la segona sardana respectivament.

- Advertisement -

Vídeo de l’usuari alfredag00

La jornada final el 13 de novembre a Balaguer
Així doncs haurem d’esperar al mes que ve per saber com queda el podi i qui finalment s’emporta el títol a cap a casa. Serà a la Plaça del Mercadal de Balaguer a les 12 del migdia, en plena Festa Major de la ciutat.

Les classificacions

- Publicitat -