Dissabte, 12 juny 2021

ARTS ESCÈNIQUES

Entrada Desconfina’t: un nou format que permet seguir comprant teatre

El Teatre Gaudí de Barcelona aposta per una entrada anticipada a preu especial, que es podrà bescanviar per anar a veure obres que es realitzin un cop les sales puguin tornar a obrir

|

El Teatre Gaudí de Barcelona ha posat a disposició dels seus espectadors l’Entrada desconfina’t. Aquest nou format permet fer una compra anticipada a preu molt reduït (10 €), que podrà bescanviar-se per entrades a les obres que s’estrenin més endavant, un cop les autoritats decretin que els teatres catalans poden tornar a obrir les seves sales.

Ever Blanchet i Maria Clausó, directors del Gaudí afirmen que “en un moment com aquest cal trobar nous formats que permetin seguir fent teatre, en aquest cas hem notat força interès per part de l’espectador, que a través de les xarxes i de la compra online demostra que té moltes ganes de tornar als escenaris”.

El Teatre Gaudí ja pot anticipar alguns dels espectacles que obriran la cartellera en el seu retorn, com ara ‘Here Comes Your Man’, de Jordi Cadellans, ‘Van Gogh’, d’Ever Blanchet i d’altres que s’anunciaran aviat. A part d’aquestes propostes, qui compri una Entrada Desconfina’t, podrà accedir a la resta d’obres que el teatre aculli fins a l’agost de 2021.

Aquesta proposta vol reformular iniciatives com Llibreries Obertes, en la qual es permetia fer la compra d’un llibre per rebre’l més endavant, i adaptar-la a la dinàmica dels escenaris. D’aquesta manera el teatre pot seguir oferint un producte atractiu pel seu preu i versatilitat i que permet a l’espectador de planificar amb temps el seu retorn a l’agenda cultural de Barcelona.