Divendres, 4 desembre 2020

¿És una obra de teatre? ¿És un musical? ¡No! ¡És Babet!

|

Crítica
Raquel Santiago | Barcelona
Sala: Versus Teatre
Idea original, dramatúrgia i intèrprets: Les Cot (Anna Ponces, Maria Viñas i Elia Corral)


[dropcap]B[/dropcap]abet
és un espectacle únic que des del 3 d’octubre  fins al 10 de novembre podeu gaurdir al Versus. ¿Per què únic? Perquè, com diuen les creadores i intèrprets, Babet no et deixarà mai fred”.

El dia del funeral d’en Xavier Palau, un cuiner premiat amb una estrella Michelin, la Tina, la Clara i l’Olívia tornen al restaurant que va néixer com un projecte de tots quatre. El retrobament, però, acaba destapant l’olla on s’han estat coent a foc lent, durant 10 anys, rancúnies, gelosies i amors.

En un to de comèdia agredolça, les tres actrius i cantants, acompanyades al piano pel director musical de l’espectacle, Óscar Peñarroya, ofereixen al públic una macedònia d’emocions que podran experimentar a través dels cinc sentits. Les veus de les tres intèrprets es combinen amb una exquisidesa que delectarà fins i tot les oïdes més fines. Les seves coreografies al punt de sal amaguen textures i sabors per a tots els gustos.

L’escenografia es transforma en un moment donat per tal de crear un flashback, on no hi manca una picada d’ullet sarcàstica i atrevida a la més ensucrada cursileria dels dibuixos animats de la nostra infantesa.

- Advertisement -

Sens dubte, en el temps de cocció d’aquest espectacle, una hora i mitja de rellotge, se us farà la boca aigua.

- Advertisement -