Dissabte, 24 octubre 2020

Et portem a la 18a edició de l’Acampada Jove 2013!

|

FestaDirecte!cat et porta a l’Acampada Jove, que es celebrarà del 18 al 20 de juliol a Montblanc (Conca de Barberà)

Sortegem 3 abonaments per l’Acampada Jove 2013! Només ens has de dir quin delsl grups que hi acturan és el teu preferit. No oblidis donar-nos les teves dades de contacte i estigues atent al sorteig que farem el proper dia 14 de juliol!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Nota legal: Als efectes previstos a la Llei orgànica 15/1999, se l’informa que les seves dades personals (nom i correu electrònic) seran tractades d’acord amb les exigències legals, guardant-se les degudes mesures de seguretat que en garanteixen la confidencialitat i que estan incloses al fitxer responsabilitat de FestaDirecte!cat, la finalitat de la qual és oferir els serveis personalitzats a través del web festadirecte!cat, i se li informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació dels mateixos en els termes previstos a la citada llei. També se subscriurà automàticament al butlletí diari del festadirecte!cat, del qual se’n podrà donar de baixa.

Aquest 2013 el festival polític i musical de les JERC celebra la 18a edició, la que segons el seu director serà l’última abans del referèndum per la independència del nostre país

L’Acampada Jove, el festival polític i musical organitzat per les JERC i l’Associació Cultural Acampada Jove que tindrà lloc el 18, 19 i 20 de juliol a Montblanc, compleix aquesta edició la majoria d’edat reivindicant la necessitat del país de decidir el seu futur. Tal i com ha explicat el director del festival, Gerard Gómez, la 18a edició del festival coincideix en un “moment transcendental de la història del nostre país” i enmig d’un procés on “el jovent volem ser protagonistes per definir quin model de país volem construir”.

- Advertisement -

En aquest sentit, el festival de referència del jovent dels Països Catalans vol esdevenir novament el punt de trobada del jovent compromès i aplegar milers de joves per reivindicar que la Independència és l’única sortida a la situació d’asfíxia i d’opressió que pateix el nostre país i l’única solució per garantir un futur amb oportunitats al jovent. I més que mai, tal i com explica Gómez, en un context com l’actual, l’Acampada ha de ser el punt de reivindicació i lluita contra les imposicions i atacs lingüístics, econòmics i socials que patim els ciutadans des de Salses fins a Guardamar i de Fraga a Maó.

Segons previsions de l’organització, en aquesta 18a edició, s’espera superar l’afluència d’assistents dels últims anys i donar un nou missatge al món que volem que Catalunya sigui un nou estat lliure i just.

- Advertisement -

El director del festival, Gerard Gómez, ha explicat que l’Acampada dels 18 anys estem convençuts que serà l’última que se celebri en el marc de l’estatus actual de Catalunya i l’última abans de la celebració del referèndum i de l’emancipació del país.

acampadajove

- Advertisement -