Dijous, 3 desembre 2020

Gerard Quintana, Manel i Obrint Pas protagonistes del 25è festival Anòlia d’Igualada

|

[dropcap]E[/dropcap]l festival Anòlia d’Igualada celebrarà del 17 al 27 de juliol la seva 25a edició amb un cartell farcit de quinze propostes musicals, entre les quals destaquen Gerard Quintana, Miqui Puig & The Mamzelles, Manel i Obrint Pas. Quintana estrenarà a l’Anòlia la seva nova gira d’estiu amb el directe ‘Només és rock and roll’. L’espectacle, que s’enregistrarà per televisió, servirà per presentar els temes del nou disc previst per a finals d’any, tot fent un repàs pels seus 27 anys de trajectòria des de Sopa de Cabra fins a l’actualitat. El certamen igualadí també acollirà la preestrena del nou espectacle creat expressament per Miqui Puig & The Mamzelles amb motiu dels 20 anys de la revista Enderrock.

En un impactant format visual i sonor es revisaran una vintena de cançons de la banda sonora de les dues darreres dècades del pop-rock en català. ‘Enderrock 20 anys: Miqui Puig presenta The Mamzelles’ girarà després per diversos escenaris i està previst que se’n gravi un disc.

Obrint Pas i Kòdul per començar

El festival Anòlia Estrella Damm 2013 inaugurarà la seva 25a edició el 13 de juliol amb el concert tradicional a l’European Balloon Festival, amb un dels darrers directes dels valencians Obrint Pas, amb els quals s’acomiaden dels escenaris, i el grup de folk-rock Kòdul. La resta del cartell inclourà l’Anòlia al Carrer Estrella Damm (La Vella Dixieland, Toti Soler, The Night Dogs, Mamafunk, Miratjazz, Los Stompers i Cucarachas Enojadas), del 17 al 20 de juliol, amb quatre nits de música en directe gratuïtes.

- Advertisement -

Del 25 al 27 de juliol se celebrarà el pròpiament dit Festival Anòlia Estrella Damm, als Jardins de la Sala, amb una primera nit triple protagonitzada pel retorn dels igualdins U-Tòpics, l’estrena de Gerard Quintana i la consolidació d’Els Catarres. Concretament, El divendres 26 de juliol hi haurà la nit Enderrock del festival: Blaumut (Premi Enderrock a la millor lletra de pop-rock per ‘Pa amb oli i sal’) obrirà una sessió que culminarà amb l’espectacle de Miqui Puig & The Mamzelles. La cloenda del Festival Anòlia Estrella Damm anirà a càrrec de Bremen i Manel, dues de les bandes indispensables per a qualsevol cita pop del panorama musical català.

Dimecres, el cartell complet

- Advertisement -

La presentació del cartell complet amb una quinzena d’actuacions i les activitats commemoratives de l’Anòlia Estrella Damm 2013 tindrà lloc aquest dimecres 3 de juliol a l’Antiga Fàbrica Damm, amb les intervencions de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el director d’Enderrock, Lluís Gendrau, director artístic del festival. L’acte comptarà amb l’actuació en acústic dels grup Bremen i Els Catarres.

- Advertisement -