Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana se sumen al cartell de l’Acampada Jove 2019

L'organització ha donat a conèixer quatre nous grups que se sumen a Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las Locas del Co.

|

- Publicitat -

L’Acampada Jove ha anunciat a través de les xarxes socials quatre nous grups que formaran part de la 24a edició del festival. D’aquesta manera, Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana se sumen als 7 grups ja anunciats Oques Grasses, Tribade, Koers, ZOO, Obeses, La Otra & las locas del co. i Train To Roots.
Els Green Valley han sigut els primers confirmats de la tarda. Tornen a Montblanc al ritme de reggae i dancehall amb les seves cançons que combinen lletres reivindicatives amb missatges positius que contagien i consciencien al públic. D’altra banda, el grup Terrassenc, Doctor Prats, trepitjarà l’escenari de l’Acampada Jove per cinquè cop consecutiu per fer vibrar a tots els acampats i acampades amb el seu darrer disc “Venim de Lluny”.

Per altra banda, Huntza ha sigut el tercer grup confirmat del dia. Per primer cop, els sis joves de Gipuzkoa arriben a l’Acampada Jove per presentar-nos el seu darrer treball Xilema. L’últim grup anunciat ha sigut Andana, el grup del Maresme i guanyador del Música Jove 2018 seran els encarregats de donar tret de sortida a les actuacions de l’escenari independència.

Publicitat

Enguany, el concurs Música Jove torna amb una nova edició que manté el mateix esperit de promocionar la nostra llengua i donar a conèixer nous grups novells de música dels Països Catalans.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies