Dimarts, 26 gener 2021

‘In the End’, primer avançament del recopilatori del confinament de Stay Homas

El grup publicarà properament el 'mixtape' amb les cançons més votades pels seus seguidors

|

Stay Homas ha publicat aquest divendres l’enregistrament i el videoclip de la cançó ‘In the End’, com a primer avançament del recopilatori ‘Desconfination’ (Sony Music) que editaran molt aviat amb una selecció de les cançons que els han fet famosos durant el confinament. Aquesta ‘mixtape’ inclourà aquelles composicions més votades pels seus seguidors, entre les 29 peces creades per Klaus Stroink, Guillem Boltó y Rai Benet entre les quatre parets i el terrat del seu pis compartit.

La cançó escollida com a single reflexiona sobre l’enyorança que han sentit durant els mesos de confinament, especialment de les seves respectives mares. Tant el to de la cançó com el videoclip evoquen l’estètica dels anys 70.
‘In the End’ ha aparegut aquest divendres a les diveses plataformes d’escolta en streaming, així com a YouTube, on es pot veure el videoclip d’aire ‘vintage’ amb què han volgut il·lustrar la cançó.

La peça formarà part del recopilatori del confinament de Stay Homas, com a pas previ a la publicació d’un disc amb cançons inèdites que veurà la llum “després de l’estiu”. Després de la seva eclosió durant el confinament, i de firmar pel segell Sony Music, el grup ja té “a la vista” una gira internacional.

En tres mesos, Stay Homas han cultivat més de 400.000 seguidors a Instagram, 900.000 subscriptors i 12 milions de reproduccions a YouTube, a banda de llençar el seu primer single ‘Stay Homa’.

- Advertisement -