Dimecres, 5 octubre 2022

MÚSICA

Joan Dausà, La Pegatina, Suu, Mishima, Blaumut, Sara Roy, Marcel i Júlia i Lildami actuaran al Sant Jordi Musical

es actuacions es complementaran amb les signatures de discos d’Itaca Band, Loquillo, Maruja Limón i Pepet i Marieta

|

Joan Dausà, La Pegatina, Suu, Mishima, Blaumut, Sara Roy, Marcel i Júlia, 31 FAM i Lildami són alguns dels grups que actuaran al Sant Jordi Musical, que se celebra com ja és tradició a Barcelona a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el 23 i 24 d’abril a partir de les 11.30 hores. En total actuaran 22 artistes i grups musicals, i també ‘foodtrucks’ locals, un mercat de vinils, llibres i roses, aquestes últimes amb finalitat solidària. Les actuacions es complementaran amb les signatures de discos d’Itaca Band, Loquillo, Maruja Limón, El Pony Pisador, The Crab Apples, Pepet i Marieta i La Ludwig Band.

L’entrada al Sant Jordi Musical de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm és gratuïta. En tractar-se d’un recinte tancat, l’entrada és limitada fins a completar l’aforament.

Les roses de Sant Jordi que es vendran a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el cap de setmana del 23 i 24 d’abril tindran una finalitat solidària. De la Fundació Gaspar de Portolà en seran tant les roses naturals com les fetes a mà amb diferents materials; de Solidaritat Sant Joan de Déu en seran diferents detalls artesanals amb temàtica de Sant Jordi, i dels Amics de la Gent Gran en seran les ja conegudes ‘Roses contra l’oblit’. Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a Creu Roja per oferir ajuda humanitària a persones desplaçades i a la població civil d’Ucraïna.

A més, Damm ha organitzat una recollida de llibres entre col·laboradors i col·laboradores de la companyia en el marc de la campanya Recicla Cultura, impulsada per la Fundació Servei Solidari, els beneficis de la venda dels quals es destinaran a programes d’alfabetització de persones en risc d’exclusió social.

Publicitat