Setmanari digital i cultural

Dijous, 30 març 2023

MÚSICA

Joana Serrat, Los Hermanos Cubero i Queralt Lahoz actuaran en un Altaveu més íntim

El festival de Sant Boi de Llobregat celebra la 32a edició del 10 al 12 de setembre

|

El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat celebrarà la 32a edició del 10 al 12 de setembre amb noms com Los Hermanos Cubero, Joana Serrat, Delafé o Queralt Lahoz entre molts altres. A causa dels efectes de la pandèmia, el festival opta per oferir formats íntims, “pròxims i segurs” repartits en diversos escenaris. Després d’anys sota la direcció artística de Jordi Turtós aquesta edició suposa l’estrena de Víctor Partido en el seu lloc. La producció pròpia d’aquesta edició s’anomena ‘Drummers of Altaveu’, i té la percussió com a protagonista d’un espectacle sorprenent. El 9 de setembre es farà l’entrega dels Premis Altaveu 2020 –ajornat per la pandèmia-i 2021.
El festival s’adapta a la situació sanitària, i per això enguany es farà tot a l’aire lliure, amb mascaretes obligatòries, distància i amb públic assegut. El cartell de la 32a edició està format per Queralt Lahoz, Joana Serrat, Los Hermanos Cubero, Delafé, Los Hijos del Trueno, Valeria Castro, Alessio Arena, Lucía Fumero Trio, Amaia Miranda i Ana Brenes.

Els espais del festival són els Jardins de l’Ateneu Santboià, Can Castells i la plaça de l’Agricultura.

Al marge de la programació artística, hi haurà també l’espai ‘Altaveu +’, que constarà de xerrades, documentals, dj’s i fira de discos i llibres, per complementar l’oferta del festival. Sota el lema ‘Altaveu en família’, el certamen anima la canalla i les famílies a assistir-hi i participar-hi-.

Premis Altaveu

Els Premis Altaveu, una cita clàssica del calendari del festival, premia anualment artistes, entitats i iniciatives que han destacat enriquint la música durant el nostre país durant l’any. A causa de la pandèmia l’any passat no es van lliurar i per això, a finals d’agost, s’anunciaran els guanyadors del 2020 i el d’aquest any. El 9 de setembre, abans de l’arrencada de l’Altaveu, es farà l’entrega dels guardons

Publicitat