Setmanari digital i cultural

Divendres, 31 març 2023

MÈDIA

Joel Díaz presentarà ‘Zona Franca’, el nou ‘late show’ que TV3 emetrà a partir de la tardor

L'espai vol acollir "el millor humor català" i servir com a viver dels nous còmics dels propers anys

|

Joel Díaz presentarà a partir de la tardor vinent el nou ‘late show’ diari de TV3, ‘Zona Franca’. La cadena recupera, així, “un dels gèneres d’humor amb més tradició a la televisió de tot el món”, reinventat per a l’ocasió “en un format descarat especialment adreçat al públic jove”, segons afirmen els responsables del canal. El programa preveu posar un èmfasi especial en la projecció a les xarxes socials. A banda d’encapçalar el programa televisiu diari, Díaz continuarà les col·laboracions habituals a ‘L’última hora’ de Catalunya Ràdio. ‘Zona Franca’ combinarà el monòleg, les entrevistes o els esquetxos en directe amb el to “transgressor” del presentador, i incorporarà “els talents més atractius del panorama de la comèdia catalana”.

Un dels objectius de ‘Zona Franca’ és acollir “el millor humor català” i, en paral·lel, servir com a viver dels nous còmics dels propers anys.

TV3 produirà l’espai en col·laboració amb Atomic Beat, productora de nova creació orientada a l’entreteniment a televisió, OTT, ràdio i digital. Els fundadors, amb Joan Rufas al capdavant, són productors, directors i guionistes especialitzats en formats d’humor i entreteniment a Catalunya i Espanya.

Publicitat