Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

Julieta Venegas, Elena Gadel, Fundació Tony Manero i Blaumut completen el cartell del Costa Music Festival

|

- Publicitat -

En la segona edició del festival de Lloret de Mart s’hi sumen Blanes i Tossa de Mar

[dropcap]E[/dropcap]l Costa Music Festival ha acabat de desvetllar el cartell de la segona edició, que es farà del 13 de juliol al 4 d’agost. El festival ja va anunciar els noms de Bonnie Tyler i Pastora, als quals s’hi sumen altres artistes com la mexicana Julieta Venegas o Elena Gadel, la Fundació Tony Manero, La locomotora negra, Blaumut, Boney M Feat Liz Mitchel, The Excitements o Earth Winer & Fire Experience.

Publicitat

En la segona edició, a banda de Lloret de Mar, s’hi sumen les altres dues poblacions de la Selva litoral: Blanes i Tossa de Mar. Els escenaris dels concerts seran l’ermita de Santa Cristina i les pistes d’atletisme de Lloret de Mar, el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i l’Església de Vila Vella de Tossa. En l’edició de l’any passat hi van actuar Miquel Abras, Mishima, Índia Martínez, Macaco, Alex Gaudino i Estopa.

El Costa Music Festival va néixer l’any passat fruit d’un conveni de col·laboració per a cinc anys entre l’Ajuntament de Lloret -que cedeix els espais- i l’empresa Bucono Music, productora i organitzadora del certamen.

ESTOPA

 

Estopa durant el Costa Music Festival 2012  Foto Gemma Domínguez

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies