Setmanari digital i cultural

Dissabte, 4 febrer 2023

La cantant Anna Roig torna amb el nou disc ‘Aportar bellesa al món’ que publicarà la primavera de 2023

La compositora treu aquest divendres ‘Una abraçada de mare’, el primer avançament de l’àlbum

|

Més notícies

- Publicitat -

Després de més de vuit anys de la sortida del seu últim disc com a Anna Roig i L’ombre de ton chien (‘Un pas i neu i un pas’ publicat per Satélite K) i havent fet l’espectacle “La tendresse. Hommage aux belles chansons’, amb Àlex Cassanyes Big Band Project entremig, l’artista torna als escenaris amb nou disc sota el braç ara com a Anna Roig, mostrant-nos el seu costat més personal i reflexiu. La cantant publicarà el disc ‘Aportar bellesa al món’ a la primavera de 2023 i aquest divendres veu la llum ‘Una abraçada de mare’, el primer avançament de l’àlbum.

‘Aportar bellesa al món’ és com es dirà el nou disc d’Anna Roig i la cançó que obrirà l’espectacle “com a clara declaració d’intencions, ja que aquest és l’objectiu que la cantautora s’ha proposat dur a terme a través de la música i la poesia de les seves cançons. I, qui diu bellesa, diu bondat, veritat, empatia, harmonia”, ha explicat el segell Satélite K.

- Publicidad -

Àlex Cassanyes ha estat l’encarregat de fer els arranjaments de les cançons, que tenen l’acompanyament de Carles Sanz (Piano), Carla González (Contrabaix), Andreu Vilar (Vibràfon), Ricard Parera (Bateria), Alba Careta (Trompeta), Jordi Santanach (Saxo i clarinet) i Àlex Cassanyes (Trombó). L’enregistrament ha anat a càrrec de Ferran Conangla.

Directes

- Publicidad -

Pel que fa els directes, en aquesta ocasió Anna Roig comptarà amb l’ajuda del director Jordi Casanovas. A part de la col·laboració en la direcció escènica, en aquest cas també hi haurà una altra col·laboració entre els dos professionals, en la que una cançó d’aquest nou disc serà la banda sonora de l’obra de teatre ‘Tocar mare’, de Marta Barceló, amb direcció de Jordi Casanovas, que s’estrenarà aquest octubre al Festival Temporada Alta.

- Publicitat -