Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

La Cobla Sant Jordi estrena ‘Coti x Coti’, dels Tyets, en versió sardana

La sardana de 'Coti x Coti' ha estat arranjada pel compositor i instrumentista Xavier Ventosa

|

- Publicitat -

Les sardanes tornen a estar de moda, gràcies a la popular cançó ‘Coti x Coti’, de The Tyets, que sona a tot arreu i copsa les llistes musicals de les plataformes. La cançó incorpora instruments de cobla, i ara, arran d’un acord de la Confederació Sardanista de Catalunya i els artistes, estarà disponible per fi la versió sardana de la popular cançó. L’estrena inèdita d’aquesta versió la protagonitzaran ni més ni menys que prop de 400 alumnes d’arreu de la província de Barcelona, que la ballaran en el marc de l’acte de cloenda del curs de sardanes que han estat impartint.

La sardana de ‘Coti x Coti’ ha estat arranjada pel compositor i instrumentista Xavier Ventosa, i serà interpretada per la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, segons informa el Portal Sardanista.

Publicitat

L’estrena de la versió sardana de ‘Coti x Coti’ coincideix amb la cloenda dels cursos de sardanes ‘El país a l’escola’ que els 400 nens i nenes han impartit al llarg de les últimes setmanes. El curs, que s’imparteix anualment, té com a objectiu transmetre els valors intrínsecs de la sardana (solidaritat, germanor, igualtat i no-violència) entre els més petits, mentre es treballa el tradicional ball català a la mateixa aula, sempre segons el ritme i la realitat de cada centre.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies