Dimarts, 26 gener 2021

“La mort de Guillem” s’estrena aquesta nit a TV3, IB3 i À punt

Es convertirà en la primera pel·lícula que s'estrena simultàniament a les tres televisions públiques dels Països Catalans; IB3, À punt i TV3, un fet sense precedents

|

Televisió de Catalunya estrena aquesta nit, a les 22:08 h., La mort de Guillem, la història de Guillem Agulló, el jove antifeixista i independentista assassinat per un grup d’ultradreta l’11 d’abril del 1993. La pel·lícula mostra el dol de la família i la seva llarga lluita per evitar que la mort del seu fill no es considerés fruit d’una batalla entre dues bandes rivals. El camí, ple d’obstacles i amenaces i enmig d’una guerra bruta mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d’aprendre a viure fent el dol per la mort d’un fill mentre lluita per la seva memòria, una memòria que de mica en mica esdevé el símbol d’una causa que ells mai no haurien pensat encapçalar.

La pel·lícula està dirigida per Carlos Marquès-Marcet, recent guardonat amb el premi Talent al Festival de Màlaga, i està protagonitzada per Jany Collado, Pablo Molinero, Gloria March, Mar Linares i Barbara Calatayud.

Nit temàtica antifeixista

A continuació, TV3 emetrà el documental “A la dreta i més enllà”, analitzant el creixement dels moviments d’extrema dreta i els partits xenòfobs i populistes a Europa, i completarà la nit temàtica amb el curtmetratge “Ni oblit, ni perdó”.

- Advertisement -

Estrena simultània

“La mort de Guillem” es convertirà en la primera pel·lícula que s’estrena simultàniament a les tres televisions públiques dels Països Catalans; IB3 (a les 22:15 h.), À punt (21.35 h.) i TV3 (22:08 h), un fet sense precedents gràcies a l’acord entre els tres governs.

- Advertisement -