Setmanari digital i cultural

Dimecres, 31 maig 2023

La Pegatina, Bad Manners, Boikot i Lax’n’Busto encapçalen el cartell de l’Acampada Jove 2013

|

- Publicitat -

[dropcap]A[/dropcap]quest any l’Acampada Jove comptarà per primera vegada amb el grup històric d’ska anglès Bad Manners que amb més de trenta anys de trajectòria i setze àlbums a l’esquena representaran l’escena internacional. Però el festival no oblida els grups referents del panorama català, la Pegatina aquest any visitarà Montblanc per celebrar els seus 10 anys dalt dels escenaris i presentar Eureka.

També hi haurà els imprescindibles Dr Calypso i els veterans Lax’n’Busto o Gossos, que presentaran els seus nous treballs al festival. Al cartell també hi figuren grups festius com Bongo Botrako, Aspencat o Omprimits, que amb les seves lletres combatives i compromeses també presentaran els seus nous àlbums al públic de Montblanc. No faltaran a la cita els Strombers i Kayo Malayo, així com tampoc grups cridats a fer-se un nom a l’escena catalana com els ebrencs Xeic! que presentaran el seu nou disc Batecs o el grup Relamido’s, guanyador del concurs Música Jove realitzat en el marc de l’Acampada l’any passat.

Publicitat

El cartell és completarà amb les bandes internacionals vingudes des de Madrid, Boikot i AlamedaDosoulna i els andalusos Reincidentes, que amb les seves lletres plenes de contingut social faran vibrar els milers de joves aplegats a Montblanc.

Les entrades es posen avui mateix a la venda i fins al proper 9 de juny es podrà adquirir l’abonament per als tres dies a través d’Internet al preu anticipat de 40 euros.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies