Setmanari digital i cultural

Diumenge, 4 desembre 2022

FESTES I TRADICIONS

La plataforma Prou Correbous es reuneix amb Carles Puigdemont al Parlament Europeu

L'entitat celebra tenir "el suport" de l'expresident de la Generalitat per acabar amb aquests espectacles a Catalunya

|

Representants de la plataforma Prou Correbous s’han reunit aquest dimarts amb l’eurodiputat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament Europeu, a Brussel·les, per tractar l’abolició dels correbous a Catalunya. L’entitat li ha entregat un informe de la situació dels correbous al país i dels resultats del sondeig de 2019 (fet per l’Institut Opinòmetre) en la qual un 81,3% dels enquestats rebutjava els correbous perquè “els animals són maltractats i pateixen”. La plataforma celebra que Puigdemont “hagi donat suport a la plataforma i a la fi d’aquests espectacles a Catalunya” i destaca poder comptar amb “figures tan influents” per avançar cap a unes festes i tradicions “lliures de maltractament animal”.

Prou Correous integra les entitats animalistes ADDA, FAADA i Libera!, AnimaNaturalis, Fundació Fauna, Fundación Franz Weber, Lex Ànima, AVDA i Tots Som Poble (associació de veïns i veïnes d’Amposta).

La plataforma també s’ha reunit amb els grups parlamentaris d’aquesta nova legislatura, Junts, ERC, En Comú Podem, PSC i CUP, i reclamen al Parlament “que s’avanci en la fi dels correbous”.

Publicitat