Dilluns, 1 març 2021

La regidora del PP de Tarragona proposa una mesura ‘impopular’ per la Baixada de l’Àliga

|

Josep Torreño

Judit Heras, regidora del Partit Popular de Tarragona, signa en l’edició d’avui dimecres del DiariMés de Tarragona un article d’opinió on qüestiona alguns trets relacionats amb les festes de Santa Tecla. En el seu article, Heras, a banda de queixar-se de la centralització general de la festa tarragonina, la brutícia i l’incivisme, veu perillosa  la tradicional Baixada de l’Àliga.

La regidora apunta textualment que alguns actes com la mateixa  Baixada de l’Àligacomencen a ser perillosos per la seva massificació i que poden comportar alguns risc real per les persones que hi participen‘ i anima al consistori a prendre mesures impopulars ‘l’Ajuntament hauria de prendre alguna mesura, tot i que sigui impopular, per no haver de lamentar futurs incidents no desitjats i irreversibles. Rebre algunes crítiques ara pot suposar evitar desgràcies majors en el futur

En l’article, a més, critica la politització de la festa com l’ús d’estelades i els crits d’independència ‘No vull obviar tampoc la politització que des d’alguns sectors s’ha volgut fer de la festa, ja sigui amb crits, estelades als elements del seguici o similars‘ . Heras considera que ‘si alguna cosa uneix a tots els tarragonins és Santa Teclai apunta quepolititzar-la és aconseguir desencant i desunió. Un greu error que s’ha d’intentar no repetir’. L’article es pot llegir de manera íntegre a la pàgina 17 en aquest enllaç.

Fotografia: Diari de Tarragona

Vídeo ‘La baixada des de la mirada de l’Àliga’
- Advertisement -

 

- Advertisement -