Dilluns, 21 setembre 2020

Cultura popular

L’alcalde de Mataró vol implicar la ciutadania en la decisió final sobre el futur de Les Santes d’enguany

Bote aposta per mantenir Les Santes buscant "l'equilibri" entre l'exigència sanitària i la "necessitat" de la canalla

L’alcalde de Mataró, David Bote, aposta per mantenir la Festa Major de Les Santes, prevista per a finals de juliol, tot i que no es puguin celebrar tots els actes ni de la manera habitual. Segons l’alcalde, abans de cancel·lar s’ha d’intentar buscar “l’equilibri” entre l’exigència sanitària per la crisi de la covid-19 i la “necessitat” dels ciutadans, especialment dels infants, per gaudir d’una celebració que “és en l’ADN dels mataronins”.

“Després de tants dies tancats sense veure els amics, tocar-se ni relacionar-se, em costa d’imaginar no poder donar-los una resposta”, ha dit l’alcalde en una trobada telemàtica amb periodistes. A més, Bote proposa implicar la ciutadania en aquesta part “variable” de la decisió sobre la Festa Major.

Publicitat

Per poder dur a terme el pla, Bote espera que el mes de juliol l’estat espanyol ja estigui en alguna de les etapes de desconfinament i es pugui plantejar fer “una part” de Les Santes. “Volem tenir tots els escenaris treballats perquè qualsevol d’ells sigui possible”, ha explicat l’alcalde.

Publicitat